24 uur cultuur

Amsterdam heeft de Uitmarkt, Utrecht heeft de Culturele Zondag Uitfeest, Maastricht heeft Het Parcours....Rotterdam heeft 24 uur cultuur!

De opening van het culturele seizoen in Rotterdam is uniek. Vanaf zaterdag 14 september 17:00 uur tot zondagmiddag 15 september 17:00 uur staat cultuur 24 uur lang in de spotlights in Rotterdam. Tijdens 24 uur cultuur wordt Rotterdam gedomineerd door theater, dans, beeldende kunst, muziek en film. Bezoekers krijgen de kans om gedurende een etmaal lang te proeven en te genieten van een aantrekkelijk, afwisselend en verrassend programma.

24 uur cultuur is een evenement van de Rotterdamse culturele organisaties en Rotterdam Festivals. Rotterdam Festivals coördineert het evenementenbeleid van Rotterdam en ondersteunt via collectieve marketing en publieksonderzoek de culturele sector in het bereiken van een zo groot en divers mogelijk publiek.

Het Rotterdams Uitburo biedt de complete uitgaansagenda op het gebied van kunst en cultuur in Rotterdam. Met het maandelijkse magazine Uitagenda Rotterdam, de website www.rotterdamsuitburo.nl, diverse digitale nieuwsbrieven en een wekelijkse uitgaansbijlage van Metro Rotterdam. Het Rotterdams Uitburo is partner van 24 uur cultuur, zorgt voor een aantal mobiele verkooppunten en biedt het hele jaar door aantrekkelijk voordeel op kunst en cultuur. Wie zich aanmeldt voor de gratis Uitmail is altijd op de hoogte van wat er speelt in Rotterdam. Het Rotterdams Uitburo is onderdeel van Rotterdam Festivals.

24 uur cultuur

Acties!

Tijdens 24 uur cultuur kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen. Niet alleen op programmaonderdelen maar ook op boeken, cursussen, voorstellingen en museumbezoek in de rest van het seizoen. Verder geven winkels en horecagelegenheden ook leuke kortingen. Alleen geldig tijdens 24 uur cultuur!

Voorstellingen